Donateurs en Sponsors

We kijken als Stichting met gepaste trots en tevredenheid terug op meer dan 40 jaar prachtige, afwisselende concerten. Het is een geweldige prestatie dat we al zo lang bestaan en dat komt vooral door U als trouwe en aandachtige bezoeker van onze concerten. De vele enthousiaste reacties na afloop van de concerten over de kwaliteit en muziekkeuze hebben ons gesteund in het continueren van deze gevarieerde concertserie.

Uw hulp is nodig!
Natuurlijk kunnen wij deze concerten alleen blijven verzorgen met voldoende financiële ondersteuning.
Wij zijn daarbij afhankelijk van: Wij zijn daar vanzelfsprekend erg blij mee, en het sterkt ons ook om door te gaan op de ingeslagen weg, namelijk het presenteren van afwisselende muziek van hoge kwaliteit, die laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk is.

Word vriend van Noten op de Noen
Ook zien we dat door het gevarieerde programma-aanbod er nieuwe gezichten aanwezig zijn tijdens de concerten. Wij hopen dat ook U geboeid raakt door onze concerten en dat U zult besluiten om “vriend" van Noten op de Noen te worden. Alleen dan kunnen we doorgaan met het contracteren van vaak jonge, veelbelovende musici. Als U toetreedt tot onze “vrienden” krijgt U automatisch het jaarprogramma aan het begin van het seizoen thuis gestuurd, zodat U van tevoren Uw keuzes kunt maken. Ook houden wij tot een kwartier voor de aanvang op de voorste rijen stoelen voor U vrij. Bent U al “vriend”, dan verheugen wij ons erop, dat U onze Stichting zult blijven steunen en Uw bijdrage mee laat stijgen met de kosten.

U kunt ons steunen door: Wij zijn blij met Uw steun en enthousiasme in de afgelopen jaren en vertrouwen erop dat we hierop mogen blijven rekenen. Wij hopen dat het programma U zult blijven boeien en wensen U veel luistergenot toe tijdens de concerten.

Sponsors:

Electrotechniek van Hattum

Mitra Pijnenburg

Stichting Leyefonds Helvoirt

Rabobank

VCW Streefland installatietechniek

Autobedrijf Theo van der Heijden B.V.

Matador

Rijwielcentrale Helvoirt

Autobedrijf de Jong

Drukkerij Formaat