Persberichten

"GA MEE OP EEN MUZIKALE REIS"
Els Knoope.

Noten op de Noen-concerten afgelast door het coronavirus

Soms verloopt iets heel anders dan gepland. Zondag,15 maart zou er in de concertreeks van Noten op de Noen een optreden plaatsvinden van Merel Vercammen en Dina Ivanova. Twee fantastische internationale artiesten, die pas nog op de televisie waren bij Paul Witteman. Helaas, de coronacrisis maakte dat alles anders werd. Eerst werden alle evenementen boven de 100 personen afgelast en daarom hebben wij na ampel beraad besloten dit unieke concert af te gelasten. We gaan echter proberen de dames terug te halen voor het volgende seizoen. Wij houden u op de hoogte.

Op zondag, 19 april zouden de prijswinnaars optreden van het Internationaal Vocalistenconcours. Maar helaas is alles weer anders. Het duo dat naar Helvoirt zou komen - Vincent Kusters (zang) en Charlie Bo Meijering (piano) - komt ook niet. Het kabinet heeft besloten dat alle evenementen tot 1 juni afgelast worden. Dat betekent dat het concert van 17 mei waarin trio Tridvaras (zang, gitaar en cello) ook niet door kan gaan.

Volgend seizoen bestaat Noten op de Noen 50 jaar en dat gaan we uitgebreid vieren. Hopelijk gooit het coronavirus geen roet in het eten.

Het bestuur van Noten op de Noen wenst u alle goeds toe. We hopen u uiteraard weer gezond en wel bij het begin van ons jubileumjaar te mogen begroeten.